О проекте
Расширенный поиск
Меню
Пополнить коллекцию
Рубрикатор
Последние поступления
Словари
Наши сервисы
Вакансии для экспертов
Учебные материалы
Другие публикации
Помощь студенту
Назад
Рефераты
Дипломные работы
Магистерские диссертации
Отчеты по практике
Ответы на вопросы
Курсовые работы
Курсовые проекты
Практические задания
Эссе
Защитная речь
Доклады
Учебные пособия
Контрольные работы
Методички
Лекции
Сочинения
Назад
Литература
Статья
Другое
Не определено
На главную
Расширенный поиск
Опубликовать
Помощь экспертов - репетиторов
Помощь с дипломной
С отчетом о практике
Помощь с магистерской
Помощь с курсовой
Помощь с рефератом
Помощь с контрольной
Помощь с эссе
Срочная помощь студентам
Учебные материалы
Рефераты
Дипломные работы
Магистерские диссертации
Отчеты по практике
Ответы на вопросы
Курсовые работы
Курсовые проекты
Практические задания
Эссе
Защитная речь
Доклады
Учебные пособия
Контрольные работы
Методички
Лекции
Сочинения
Почитать
Литература
Статья
Другое
Не определено
Помощь в написании работ
Написать дипломную работу
С отчетом о практике
Помощь с магистерской
Помощь с курсовой
Помощь с рефератом
Помощь с контрольной
Написать эссе
Срочная помощь студентам
Тема:
Харчова та біологічна цінність нових овочево-фруктових консервів
Вид работы:
Статья
Предмет:
Другое
Язык:
Украинский
,
Формат файла:
MS Word
11,28 Кб
Скачать
Опубликовано:
2013-03-09
Поделись с друзьями:
Все статьи по другим направлениям
Скачать статью
Читать текст online
Заказать ответы
*Помощь в написании!
Посмотреть все статьи
Вы можете узнать стоимость помощи в написании студенческой работы.
Помощь в написании работы, которую точно примут!
Похожие работы
Харчова добавка аспартам Е951
Аспартам – штучний підсолоджувач, замінник цукру ( харчова добавка E951). Метиловий ефір дипептиду, що складається із стандартних амінокислот: аспарагінової і фенілаланіну.
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
льське господарство i харчова промислов?сть ”крањни
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
арчов? отруЇнн¤ м?кробного походженн¤
атегор≥¤ 3 - харчов ≥ продукти або њхн≥ компоненти, ¤к≥ можуть бути причиною харчових отруЇнь за недотриманн¤ сан≥тарних вимог п≥д час переробки.
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
Ѕ?олого-еколог?чна роль б ?лк?в, жир?в та вуглевод?в в харчуванн? людини
≈ксперти ‘јќ вважають, що 1 г харчового б ≥лка маЇ м≥стити {в ≥деальному вар≥ант≥) таку к≥льк≥сть незам≥нних ам≥нокислот, мг
Ќе вс≥ харчов ≥ продукти повноц≥нн≥ за ам≥нокислотним складом. Ќайоптимальн≥шим Ї сп≥вв≥дношенн¤ незам≥нних ам≥нокислот у...
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
озробка рецептури фарш?в дл¤ вареник?в та технолог?¤ приготуванн¤
·«агальна характеристика продукц≥њ, харчова та б ≥олог≥чна ц≥нн≥сть. ·јнал≥з рецептурного складу та технолог≥њ виробництва. ·–озширенн¤ асортименту фарш≥в дл¤ вареник≥в.
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
ласиф?кац?¤ харчових добавок. ’арактеристика пол?пшувач?в органолептичних...
- технолог≥чн≥ харчов ≥ добавки: розпушувач≥ т≥ста, гелеутворювач≥, п≥ноутворювачи, в≥дб≥лювачи й ≥н. √. ѕол≥пшувач≥ ¤кост≥ харчових продукт≥в.
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
ехнолог?¤ виробництва збагаченого хл?ба
р - електроенергетика); Ћьв≥вський (машинобудуванн¤, харчова , легка промислов≥сть).
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
Не нашли материал для своей работы?
Поможем написать уникальную работу Без плагиата!
Узнайте